ERP.jpg
Az ERP rendszer bevezetésének befejezése

2018. december 31-én befejeztük az ERP - Impuls Evo rendszer bevezetését, amely hatékonyabbá teszi a cégirányítási folyamatokat. Ennek a beruházásnak a célja a cégen belüli információáramlás javítása, valamint az üzleti partnereivel történő kommunikáció hatékonyabbá tétele volt.

- Az új ERP rendszer bevezetésének szükségessége a cég fejlődési tempójának fokozódásával jelent meg. A munkatársak növekvő létszáma, a fejlődő választék, a forgalmazási csatornák bővülése, újabb társaságok alapítása miatt a cég vezetése nagyobb kihívássá vált, mint korábban bármikor. Az ERP rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy rendbe tegyünk a cégben felmerülő számos munkafolyamatot, és hatékonyabbá tegyük a működését, ami viszont pozitív hatással van az ügyfeleink elégedettségére - mondja Dorota Patora, a LED-POL igazgatóságának elnöke.

A fejlesztés kiterjedt a cég kulcsfontosságú működési területeinek többségére, a pénzügytől és könyveléstől a raktárgazdálkodáson és forgalmazáson keresztül, egészen az ügyfélkapcsolatokig és a B2B portálig.

- Az ERP rendszer egy közös adatbázisba integrálja a cégnél felmerülő összes információt és folyamatot. Az egyszerű hozzáférés ezekhez az adatokhoz megkönnyíti a munkát az egyes egységeken belül, valamint javítja az információáramlást az osztályok között. Hosszabb távon lehetővé teszi az egész cég munkájának optimalizálását, valamint, hogy automatizálni lehessen némelyik, ismétlődő tevékenységet. – véli Lech Karkoszka, fejlesztési koordinátor.

A rendszer bevezetése 7 hónapig tartott.  A fejlesztést a Digitális Rendszereket Tervező Iroda Kft. [Biuro Projektowania Systemów Cyfrowych Sp. Z o.o.] Koordinálta, és részben Európai Uniós eszközökből finanszírozták.