FILAMENTY 3.jpg
Filamentek. Gyönyörű pillantás a led világításra.

A klasszikus megjelenés együtt járhat a modern LED technológiával? Persze, hogy igen. A filamentek ennek a legjobb példái. Íme hat ok, amiért érdemes ezekhez a LED díszlámpákhoz nyúlni.

Először - az ízléses megjelenés.

A filamentek nagyon díszes jellegű égők. A borostyánszínű és átlátszó burájuk önmagában díszíti a belső teret – elég hozzá egy érdekes lámpatestet választani színes vagy kötélszerű, vastagabb kábellel.  A filamentek szépségét aláhúzzák az átlátszó, fém vagy fa burák, és a loft stílusú lámpatestek. 

Másodszor – a modern gyártástechnológia.

filamenty LED POLLehetséges, hogy a modern LED lámpa úgy nézzen ki, mint egy hagyományos wolfram égő? Igen, a speciális konstrukciónak köszönhetően, ami lehetővé teszi, hogy a modern diódákat az égők fűtőszálának mintájára alakítsák ki. Ennek köszönhetően a filamentek a megszólalásig emlékeztetnek a hagyományos égőkre. Vannak olyanok is, amelyek fényporai szabálytalan alakúra vannak formázva, például spirálisak, idomszerűek. Az ilyen hatást a foszfor és a szilikon házasítása adja a filamentek gyártási folyamatában. 

Harmadszor – energiatakarékosság.

A klasszikus megjelenés azt jelenti, hogy le kell mondani a LED technológia előnyeiről? Ellenkezőleg - a filamentek gyártásához használt COB diódák nagy teljesítményt (egészen 110Lm/W értékig) és energiatakarékosságot biztosítanak (A+/A++); a hagyományos égőkhöz képest többszörösen kevesebb energiát felhasználva. 

Negyedszer – széles világítási szög.

Egészen 360 fokig – az ilyen széles világítási szög lehetővé teszi bármelyik helyiség egyenletes bevilágítását, főként, ha a filamenteket olyan lámpatestbe szerelik be, amelyekben több fényforrást is el lehet helyezni. 

Ötödször – meleg színhőmérséklet.

filamenty LED POLA meleg, puha, ellazító színhőmérsékletű fény a filamentek jellegzetes tulajdonsága. Ez az, ami miatt az ilyen típusú lámpákkal megvilágított helyiségek kedveznek a megnyugvásnak és relaxációnak. A filamentek nem bocsátanak ki sem UV, sem IR sugárzást, aminek köszönhetően az általuk kibocsátott fény teljesen biztonságos a szem számára. Ugyanakkor a COB diódák kellemes színhatás biztosítanak, nagyon magas színvisszaadási tényezővel. 

Hatodszor - ideális hangulatkeltéshez.

A filamenteknek nincs párjuk a kellemes, hangulatos belső légkör létrehozásában, ezért kitűnően beválnak klubokban, éttermekben, pubokban, kávéházakban, pihenő zónákban, és az otthon békéjében. A legjobban modern belsőépítészeti kialakításokban és ipari belső terekben találják meg a helyüket. 

 

Az ajánlatunkban található filamentek tízegynéhány lámpamodellt jelentenek, E27 foglalattal, különféle alakú burákkal és különböző színekben. 

 


 

Tekintse meg a teljes ajánlatunkat: